גוש אנטריקוט בתנור בישול ארוך - מתכון לאנטריקוט בתנור עם נייר כסף

גוש אנטריקוט בתנור בבישול ארוך עם נייר כסף. מתכון לאנטריקוט שיוצא רך, טעים ועסיסי עם מרינדה עשירה של שמן זית, חרדל, דבש ויין.

נתח אנטריקוט בתנור, כמה זמן מבשלים אותו?

האנטריקוט יהיה מוכן כבר אחרי שעה. אבל מבשלים אותו עוד כדי לרכך אותו.
אני ממליצה להשאיר בתנור לפחות שעתיים. אפשר גם יותר, חשוב לבדוק שהוא לא מתייבש.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

גוש אנטריקוט בתנור בישול ארוך - מתכון לאנטריקוט בתנור עם נייר כסף

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

כ3 שעות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • נתח אנטריקוט

  • חצי כוס שמן זית

  • כף חרדל גרגירים

  • כף וחצי דבש

  • כוס יין אדום

  • 4 שיני שום כתושות

  • טימין/רוזמרין (יבש או טרי)

  • מלח

  • פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה - שמן זית, חרדל, דבש, יין אדום, שום כתוש, עשבי תיבול (טימין או רוזמרין), מלח ופלפל.
  • מניחים את נתח האנטריקוט בכלי שמתאים לתנור ועליו שופכים את המרינדה.
  • מניחים את האנטריקוט בהשריה במרינדה במקרר לפחות 3 שעות (אפשר גם לילה שלם).
  • מחממים את התנור מראש ל200 מעלות.
  • מכסים את התבנית היטב ב-2 שכבות של נייר כסף, ואופים כשעה את האנטריקוט.
  • מורידים את החום ל170 מעלות ואופים עוד לפחות שעתיים. אפשר להנמיך את המעלות ולאפות עוד.
  • ברבע השעה האחרונה מורידים את נייר הכסף כדי לתת לאנטריקוט גוון שחום יפה.

הערות

    מתכונים נוספים שיוכלו לעניין אותך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים