דגים על האש - טיפים + מתכון לדגים על האש

המשפחה שלי אוהבת דגים, מאוד.
לפעמים בין ״על האש״ ל״אש האש״ אנחנו אוהבים לגוון ולעשות ארוחת דגים מפנקת.
האמת, שכבר ניסינו הכל – דגים בנייר כסף, דגים בטאבון, אבל הגענו לצורת וזמן הבישול המושלמת.
אז הינה אני מציגה בפניכם מתכון לדגים על האש, מתכון מנצח של משפחת אילוז 😉

מה אנחנו צריכים?
דגים שלמים טריים ונקיים ומנגל. זהו. ממש פשוט.
ההמלצה שלי – דג לברק, דניס או אמנון.

דגים על האש - טיפים + מתכון לדגים על האש

זמן הכנה

2 דקות

זמן בישול

14 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • דגים שלמים טריים

  • מנגל

הוראות הכנה

  • שוטפים את הדגים וחורצים בעזרת סכין באלכסונים לשני הכיוונים.
  • מדליקים גחלים ומשמנים את הרשת היטב כ4-5 פעמים.
  • כשהמנגל מוכן והגחלים לוהטים מניחים את הדגים על הרשת וצולים על האש 7 דקות, לאחר מכן מנתקים בעדינות בעזרת מלקחיים, הופכים וצולים עוד 7 דקות.
  • מנתקים מהרשת בעדינות ומגישים ישר מהמנגל.
  • מומלץ להגיש עם פלחי לימון טריים בצד.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים