דג סלמון בחרדל ודבש - מתכון מרינדה לדג סלמון שלם בתנור

דג סלמון בחרדל ודבש, מנה טעימה ומרשימה עם מתכון קל ומהיר לדג סלמון שלם בתנור עם מרינדה מעולה העשויה מכמה מרכיבים פשוטים. אני ממליצה להוסיף בצידי התבנית ירקות, לתבל במעט שמן זית ומלח ולאפות ביחד עם הסלמון.

יש משהו מיוחד וחגיגי בהגשת דג סלמון שלם וטעים למרכז השולחן. אם אתם מחפשים מתכון פשוט, טעים וקל להכנה שירשים את האורחים שלכם, התשובה היא – סלמון ברוטב חרדל ודבש. בכמה צעדים פשוטים תוכלו ליצור מנה מעוררת תיאבון שיכולה להיות מנה ראשונה, עיקרית, ומתאימה גם לארוחת צהריים או ערב.

דג סלמון עסיסי, עם מרינדה של תבלינים, חרדל ודבש, המשלימה בצורה מושלמת את אופיו הבשרני והשומני של הסלמון. המנה הזו היא התגלמות של אוכל חגיגי, השילוב של סלמון עסיסי, חרדל ודבש מתוק יוצר טעמים שמשאירים טעם של עוד.
שימו לב, אפשר להשתמש גם בכמה חתיכות של פילה סלמון במקום סלמון שלם.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

דג סלמון בחרדל ודבש - מתכון מרינדה לדג סלמון שלם בתנור

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

15 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • דג

  • למרינדה
  • 2 כפות שמן זית

  • 2 כפות חרדל גרגירים

  • 2 כפות דבש

  • חצי כפית מלח

  • כף תבלין עשבי תיבול שאוהבים

  • לא חובה - תבלין שום גבישי

הוראות הכנה

  • מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה עד לקבלת משחה אחידה.
  • מסדרים את הסלמון בתבנית תנור ומורחים היטב את המרינדה.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 225 מעלות במשך 5 דקות.
  • מורידים את המעלות ל170 ואופים עוד כ15 דקות. זמני האפייה יכולים להשתנות, תלוי בגודל הסלמון.

הערות

  • מתאים להגשה כמנה ראשונה או עיקרית, כארוחת צהריים או ערב.

אחד היתרונות הגדולים ביותר של מתכון זה הוא הפשטות והנוחות שלו. תוך דקות ספורות, אפשר להכין את הסלמון ולשלוח אותו לתנור. אין צורך בטכניקות מסובכות או שעות עבודה במטבח. במינימום מאמץ ומעט מרכיבים שיש כמעט בכל בית, תוכלו לקבל ארוחה מענגת מוכנה להרשים.

לסיכום, דג סלמון ברוטב חרדל ודבש, מנה קלה להכנה בלי הרבה מרכיבים. בין אם אתם מחפשים פתרון מהיר לארוחת צהריים או שואפים להרשים את האורחים שלכם בזמן אירוח, המתכון הזה ללא ספק יהיה טעים וישאיר רושם. בתיאבון 🙂

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אותך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים