דג סלמון במרינדה בתנור עם סילאן + חרדל

מרינדה לדג סלמון ממש פשוטה להכנה, ב10 דקות עבודה נקבל דג סלמון עסיסי וטעים שבושל בתנור ברוטב עם חרדל וסילאן.

סלמון בתנור עם סילאן + חרדל

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

30 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 4 נתחי פילה סלמון

  • 2 כפות מיץ לימון

  • כף חרדל דיז'ון

  • כף סילאן

  • 3 שיני שום כתושות

  • מלח, פלפל

הוראות הכנה

  • משרים את נתחי הסלמון בקערה עם מים ומיץ לימון כ15 דקות.
  • מכינים מרינדה לדג סלמון - מערבבים בקערה חרדל דיז'ון, סילאן, שום, מלח ופלפל.
  • מוציאים את הסלמון, שוטפים בזהירות ומעבירים למרינדה.
  • מצפים את כל נתחי הסלמון במרינדה ומניחים על חתיכת נייר כסף גדולה אותה נסגור בצורה הרמטית ככל שניתן כאשר הצד המט (לא המבריק) כלפי פנים.
  • אופים בתנור 20 דקות בחום של 180 מעלות כאשר נייר הכסף סגור.
  • לאחר מכן פותחים את נייר הכסף ומכניסים לאפייה שנייה בלי כיסוי נייר הכסף עד לקבלת השחמה יפה של הסלמון.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים