הפיליפינית החריפה - מוקפץ נודלס עם חזה עוף בקארי וחלב קוקוס

הפיליפינית החריפה היא מנה של מסעדת ג’ירף שהפכה לאחת האהובות עלי.
מנת אטריות ביצים של מוקפץ נודלס עם חזה עוף בקארי וחלב קוקוס שאי אפשר להפסיק לאכול.
המנה מעט חריפה ועשירה בטעם, אפשר להכין גרסה טבעונית שלה ולהחליף את חזה העוף בפרוסות טופו.

מוקפץ נודלס עם חזה עוף בקארי וחלב קוקוס

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

20 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

בינוני

מצרכים

  • 300 גרם אטריות ביצים מבושלות

  • 2 כפות שמן קנולה

  • חזה עוף פרוס לרצועות (בערך בכמות של כוס גדולה)

  • 1 כפית ג׳ינג׳ר כתוש

  • 2 שיני שום כתושות

  • 4 בצל ירוק

  • חצי כוס מים רותחים

  • חצי כף אבקת מרק עוף

  • צנצנת חלב/קרם קוקוס

  • כף וחצי מחית קארי אדום

  • חצי כפית מלח

  • 1 כפית סוכר

  • חופן בוטנים (אפשר גם יותר) גרוסים ושלמים

  • חצי צרור כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל הירוק למקלות באורך 7-10 ס״מ ומטגנים בווק על להבה גבוהה ביחד עם השום והג׳ינג׳ר.
  • מוסיפים גם את חזה העוף ומקפיצים עד שהוא הופך ללבן.
  • נוסיף לכוס עם המים הרותחים את אבקת המרק, נערבב היטב ונוסיף לווק.
  • נוסיף את חלב הקוקוס, הקארי, הסוכר, המלח, את שני סוגי הבוטנים, חצי מכמות הכוסברה ונערבב היטב.
  • מצמצמים את הרוטב על אש בינונית במשך כ-10 דקות ומוסיפים את האטריות.
  • מערבבים היטב, מבשלים עוד כ2 דקות, מקשטים בעלי כוסברה טריים ומגישים!

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים