חזה אווז מולארד על האש מתכון

חזה אווז (נקרא גם חזה מולארד) מתכון קל, טעים ומרשים שעושים על האש.
חזה אווז במרינדה עם שמן זית, דבש, מלח, פלפל ועשבי תיבול אם אוהבים.

חזה אווז מולארד על האש מתכון

זמן הכנה

5 דקות

זמן צלייה

15-20 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • נתח חזה אווז - מולארד

  • חצי כוס שמן זית

  • 3-4 כפות דבש

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

  • *אפשר להוסיף עשבי תיבול יבשים

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה שמן זית, דבש ותבלינים.
  • חורצים את שכבת השומן בנתח חזה האווז בצורת שתי וערב. החריצים יחדרו את שכבת השומן ויעזרו לצלות את הנתח.
  • מורחים את המרינדה על נתח חזה האווז ומניחים להשרייה לפחות חצי שעה.
  • כאשר המנגל מוכן צולים את נתח חזה האווז כשהצד עם השומן כלפי מטה.
  • צולים את הנתח על האש כרבע שעה. מידי פעם הופכים כדי לצלות את הנתח מכל הכיוונים.
  • לסיום, צולים שנית על הצד של השומן עד לחריכה (או שיוצרים חריכה באמצעות ברנר), נותנים לו לנוח כמה דקות, פורסים לפרוסות דקות ומגישים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים