טרטר טונה אדומה עם קרם אבוקדו על ברוסקטה

טרטר טונה אדומה, מתכון מיוחד ומרשים לאירוח. מנה של 3 שכבות – ברוסקטה, עליה יושב טרטר הטונה, ועליו קרם אבוקדו. שילוב טעמים מטורף שאתם חייבים לנסות!

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

טרטר טונה אדומה עם קרם אבוקדו על ברוסקטה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

5 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • לברוסקטה-
  • לחם או חלה

  • לשכבת טרטר טונה אדומה-
  • דג טונה אדומה נקי וטרי

  • עירית / בצל ירוק

  • 2 כפות רוטב סויה

  • כף שמן שומשום

  • כף חומץ אורז / מיץ לימון

  • מעט מלח, פלפל גרוס

  • לקרם אבוקדו-
  • 2 אבוקדו בשלים

  • מעט ליים / מיץ לימון

  • מעט מלח

הוראות הכנה

  • חותכים את הלחם או החלה למלבנים עליהם ישב טרטר הטונה.
  • אופים בתנור עד להשחמה (כ5 דקות על 180-200 מעלות).
  • קוצצים את דג הטונה לקוביות קטנות מאוד בעזרת סכין, מעבירים לקערה.
  • מוסיפים לטונה האדומה - עירית / בצל ירוק קצוץ, רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ אורז / מיץ לימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  • בקערה נוספת מועכים אבוקדו בשל עד לקבלת ממרח. מוסיפים מעט ליים / מיץ לימון ומלח. מערבבים ואפשר להעביר לשקית זילוף (אפשר גם לשים על הטרור בעזרת כפית).
  • מרכיבים את המנה ממש לפני ההגשה - על חתיכות הלחם נפזר כמות נדיבה של טרטר טונה אדומה, ועליו נזלף את קרם האבוקדו.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים