כנפיים בתנור ברוטב צילי מתכון מנצח

יוצא לי להכין המון כנפיים בתנור, ואם לומר את האמת, אני מהאנשים שמשוגעים על כנפיים.
את המתכון הזה של כנפיים בתנור ברוטב צילי שיפרתי במשך השנים, והגעתי לתוצאה שבעיניי היא מתכון מנצח.
עם כמה רטבים ותבלינים (אבל בלי טכניקות מיוחדות או הרבה התעסקות), אני מוציאה מהן מלא טעם ועסיסיות.

כנפיים בתנור ברוטב צילי מתכון מנצח

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

45 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • קילו כנפיים

  • 3 כפות שמן קנולה

  • חצי כוס צילי מתוק

  • כף קטשופ

  • חצי כפית פלפל יבש

  • חצי כף פפריקה מתוקה

  • חצי כפית כמון

  • חצי כפית כורכום

  • חצי כפית מלח

  • כפית שום גבישי

הוראות הכנה

  • מערבבים היטב את כל הרטבים והתבלינים בקערה.
  • מכניסים את הכנפיים לקערת הרוטב שיצרנו ומשרים כ15 דקות.
  • מחממים תנור מראש על מצב טורבו 200 מעלות.
  • מסדרים בתבנית נייר אפייה ועליו מניחים את הכנפיים כך שהצד עם העור העבה כלפי מעלה.
  • מכניסים את הכנפיים לאפייה של 45 דקות בשלב עליון בתנור.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים