לחם טחינה ללא גלוטן כשר לפסח - מתכון ללחם טחינה

לחם טחינה ללא גלוטן שיוצא מעולה! מתכון קל ללחם טחינה כשר לפסח מטחינה גולמית, ביצים ודבש.
לחם טחינה בריא, עשיר בחלבון (ביצים), שלא תאמינו כמה הוא יוצא טעים!

כמה טיפים ללחם טחינה:
*אפשר לפרוס את לחם הטחינה ולמרוח עליו ממרחים, ואפשר גם להשתמש בו לטוסט.
*אפשר להחליף את הדבש במייפל.
*אפשר להוסיף לתערובת לפני האפייה גרעינים שאוהבים וכך ליצור לחם טחינה עשיר עם מרקם מעניין והרבה יותר כיפי.

לחם טחינה ללא גלוטן כשר לפסח - מתכון ללחם טחינה

זמן הכנה

5 דקות

זמן אפייה

כ20 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מתאים לתבנית עגולה.

מצרכים

  • 6 כפות טחינה גולמית

  • 3 ביצים

  • כף דבש/סילאן

  • מעט מלח

  • כף מיץ לימון

הוראות הכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת תערובת חלקה (הבלילה אמורה להיות נוזלית, לא לדאוג).
  • משמנים תבנית אינגליש קייק או תבנית לחם ויוצקים אליה את התערובת (ניתן להוסיף למעלה מעט שומשום).
  • מחממים תנור ל180 מעלות במצב אפייה ואופים כ20 דקות או עד שהלחם מוכן.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים