ממרח אבוקדו - מתכון לממרח אבוקדו ביתי טעים
ממרח אבוקדו ביתי, מתכון קל עם מעט מרכיבים שיש בכל בית.
רק צריך אבוקדו או כמה שהם בשלים, לטבל לפי הטעם ולקבל ממרח אבוקדו.
אפשר להשתמש בממרח עם מנות רבות וניתן להשתמש בו במקום מיונז או חמאה כדי להוסיף טעם ושכבה קרמית.
*אפשר להוסיף מעט עשבי תיבול או שום כתוש ולשדרג את הטעם.
ממרח אבוקדו - מתכון לממרח אבוקדו ביתי טעים
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
0 דקות
סוג אוכל
פרווה
רמת קושי
קל
מצרכים
אבוקדו בשל
מיץ לימון סחוט טרי
מלח
פלפל
הוראות הכנה
- חוצים את האבוקדו ל2 ומוציאים את הגרעין.
- מפרידים את קליפת האבוקדו וחותכים לקוביות.
- מעבירים את קוביות האבוקדו לקערה ומועכים היטב בעזרת מזלג או מועך פירה.
- מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים ומתקנים טעמים. אם חסר עוד תיבול - מוסיפים.