מתכון לאסאדו בתנור עם עצם - בשר אסאדו בתנור בנייר כסף

בשר אסאדו בתנור מתכון פשוט וטעים, בלי הרבה עבודה.
מנת אסאדו בבישול ארוך עם חרדל, רוטב ברבקיו, עשבי תיבול ותבלינים. כמה דקות של התעסקות, סגירה בנייר כסף ובישול ארוך בתנור – מביאים לנו מנת בשר אסאדו טעימה שכיף לאכול.

אסאדו בבישול ארוך מתכון פשוט

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

3 שעות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • נתח אסאדו עם העצם

  • 4 כפות שמן זית

  • כף חרדל

  • 4 כפות רוטב ברביקיו

  • עלי טימין יבשים

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

  • חצי ראש שיני שום קלופות

  • *אפשר להוסיף כמה חתיכות של מח עצם.

הוראות הכנה

  • מסדרים בתבנית את נתחי הבשר.
  • בקערה נפרדת מערבבים את שמן הזית, החרדל ורוטב הברבקיו.
  • מעסים את נתח הבשר ברוטב עד שכולו מרוח ומצופה.
  • מפזרים את עלי הטימין, המלח, הפלפל, ולבסוף מוסיפים את שיני השום.
  • מכסים את התבנית ב2 שכבות של נייר כסף מהודק ככל האפשר.
  • מכניסים לתנור בחום של 150° למשך כ-3 שעות, וברבע השעה האחרונה נוריד את נייר הכסף וניתן לנתח האסאדו להשחים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים