מתכון פנקייק עבה כמו בנדיקט - פנקייק עננים אוורירי

פנקייק עננים עבה, אוורירי ומפנק ממש כמו שמגישים במסעדת בנדיקט. מתכון לפנקייק מושקע, שאפשר לשדך לו כל רוטב או תוספת שמשדרגת לכם כל פנקייק רגיל.
מומלץ להתאבזר ברינגים ליצירת עיגולי פנקייק עבה.

מתכון פנקייק עבה כמו בנדיקט - פנקייק עננים אוורירי

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

4-12 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

כ12 פנקייקים

מצרכים

  • 2.5 כוסות קמח

  • כפית אבקת אפייה

  • כוס אבקת סוכר

  • 1/2 כפית סודה לשתייה

  • 1/2 כפית מלח

  • 5 ביצים

  • כוס רוויון (אפשר להחליף בשמנת לבישול או שמנת מתוקה)

  • כוס חלב

  • 50 גרם חמאה

  • להגשה
  • סירופ מייפל/ שוקולד/ סוכריות/ אבקת סוכר/ פירות/ שבבי קוקוס

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סוכר, סודה לשתייה ומלח.
  • מוסיפים ביצים, רוויון (או שמנת), חלב וחמאה מומסת.
  • טורפים כמה שניות עד קבלת בלילה אחידה, חשוב לא לערבב יותר מידי.
  • אם הבלילה סמיכה אפשר להוסיף מעט חלב.
  • מחממים מחבת על אש בינונית ומשמנים בחמאה או בשמן.
  • מסדרים רינגים על המחבת ויוצקים לתוכם את בלילת הפנקייק.
  • מטגנים כל פנקייק כ2 דקות עד להשחמה, הופכים בעדינות ומטגנים עוד כדקה עד להזהבה.
  • ממשיכים להכין פנקייקים עד שהבלילה נגמרת.
  • מגישים עם תוספות שאוהבים כמו - סירופ מייפל, שוקולד, סוכריות, אבקת סוכר, פירות, שבבי קוקוס וכל מה שמשדרג לכם פנקייק קלאסי.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים