נתח פיקניה בתנור - מתכון לפיקניה בתנור

נתח בשר שיוצא עסיסי, רך וטעים! פיקניה או שפיץ צ׳אך הוא נתח שמוכן תוך 40 דקות.
לאחרונה אני משתמשת בו הרבה, במתכון הזה השתמשתי בתיבול בסיסי שתמיד הולך, אבל אפשר להוסיף לו כמעט כל תיבול שאוהבים.

נתח פיקניה בתנור - מתכון לפיקניה בתנור

זמן הכנה

8 דקות

זמן בישול

40 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • נתח בשר פיקניה מופשר בטמפרטורת החדר

  • שמן זית

  • 8 שיני שום

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • מחממים תנור במצב טורבו 250 מעלות.
  • עושים חתכים בשכבת השומן של הנתח בצורת שתי וערב.
  • הופכים את הנתח, מעסים לתוכן שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס. ממש לעשות לו מסאז׳.
  • נהפוך שוב את הנתח כך ששכבת השומן תהייה כלפי מעלה, ונכניס את שיני השום תחת הבשר.
  • נכניס לתנור את הנתח ל10 דקות.
  • נוריד את הטמפרטורה ל175 מעלות ונמשיך לצלות עוד 30 דקות.
  • נוציא מהתנור וניתן לנתח לנוח במשך 20 דקות.
  • פורסים ומגישים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים