סביצ'ה דג לבן - מתכון לסביצ'ה עם יוגורט, מלפפון ותפוח

סביצ’ה דג לבן עם יוגורט, מלפפון, תפוח ונענע. מתכון לסביצ’ה קל וטעים עם שילוב של ירק ופרי.
סביצ’ה הוא סלט מרענן עם טעם נהדר ומושלם כמנת אירוח או מנה ראשונה.

סביצ'ה דג לבן - מתכון לסביצ'ה עם יוגורט, מלפפון ותפוח

זמן הכנה

5-10 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • יוגורט יווני

  • מלפפון

  • תפוח

  • חופן נענע

  • פילה דג

  • שמן זית

  • לימון

  • מלח

הוראות הכנה

  • בצלחת או כלי רחב מניחים את היוגורט היווני.
  • חותכים לקוביות את פילה הדג ומפזרים על היוגורט.
  • שוטפים ופורסים לרוחב את המלפפון, בעזרת כף מוציאים את החלק הפנימי, פורסים לאורך לפרוסות דקות ומפזרים על שכבת הדג.
  • שוטפים את התפוח, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים על המלפפון.
  • שוטפים את הנענע, קוצצים ומפזרים על הסלטון שהכנו.
  • מזלפים מעט שמן זית, מעט מיץ מלימון ומעט מלח. בתיאבון!

הערות

  • מומלץ להגיש עם טוסטונים פריכים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים