סביצ׳ה דג חלומי - מתכון לסביצ׳ה דג לבן טעים ומרשים
דף הבית » סביצ׳ה דג חלומי – מתכון לסביצ׳ה דג לבן טעים ומרשים
סביצ׳ה דג לבן, מנה קלה להכנה, בעזרת חומרי גלם טריים ואיכותיים ניצור מנה חלומית ומרשימה שתשאיר לכולם טעם של עוד.
סביצ׳ה הוא בעצם סלט קר של דג (במקרה שלנו דג לבן) בשילוב ירקות ופירות כמו – אבוקדו, אננס, בצל סגול, פלפל חריף וכוסברה. ניתן להחליף מרכיבים לפי מה שיש בבית ולפי העונה, או להוסיף דברים שאוהבים. למשל – במקום אננס אפשר לשים מנגו, להחליף את הכוסברה בפטרוזיליה, להשתמש בגמבה, צנונית, נקטרינות או נענע. אפשר ממש להתפרע ולהיות יצירתיים.
אהבתם? שתפו את המתכון 🙂
סביצ׳ה דג חלומי - מתכון לסביצ׳ה דג לבן טעים ומרשים
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
0 דקות
סוג אוכל
פרווה
רמת קושי
קל
מצרכים
פילה דג לבן - בר ים או לברק
אבוקדו
אננס
כוסברה (אפשר להחליף בפטרוזיליה)
חצי בצל סגול
פלפל צ׳ילי חריף / מתוק
בצל ירוק
מלח
פלפל גרוס
שמן זית
מיץ לימון
- להגשה-
קרקרים / צנימים
עלי אנדיב
הוראות הכנה
- חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
- קוצצים את עשבי התיבול (הכוסברה / הפטרוזיליה), וחותכים לקוביות קטנות את שאר המרכיבים - אבוקדו, אננס (או כל פרי אחר בעונה), בצל סגול, פלפל צ׳ילי, ובצל ירוק.
- מערבבים את הכל בקערה.
- מתבלים ממש לפני ההגשה בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
הערות
- מומלץ להגיש עם קרקרים, צנימים, עלי אנדיב או כל מצע קריספי אחר שאוהבים.