סלט בוראטה - מתכון לסלט עגבניות שרי צבעוניות עם גבינת בוראטה

סלט בוראטה עם עגבניות שרי צבעוניות, מתכון פשוט עם מעט מרכיבים לסלט עם גבינת בוראטה שירשים את כל האורחים שלכם!
סלט מעולה להגשה בארוחות בוקר או ערב, ובאירוח חלבי.

כמה אופציות לשדרוג סלט בוראטה –
-תוכלו להשתמש באיזה סוגי עגבניות שאתם אוהבים או שיש לכם בבית.
-ממש ממליצה לא לוותר על רוטב בלסמי / חומץ בלסמי. אני הכי אוהבת רוטב בלסמי מצומצם.
-אפשר כמובן להוסיף עוד תיבול (שמן זית, מלח ופלפל) כדי להגיע לטעם הרצוי.
-אם אתם לא מצליחים להשיג גבינת בוראטה – ניתן להשתמש בכדורי מוצרלה שנמצאים בכל סופר.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

סלט בוראטה - מתכון לסלט עגבניות צבעוניות עם גבינת בוראטה

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • סלסלת עגבניות שרי צבעוניות (אפשר להשתמש בכל סוג שאוהבים)

  • חצי בצל סגול

  • 6-8 עלי בזיליקום

  • לא חובה - זיתים שחורים בלי גרעינים

  • לתיבול
  • 2 כפות שמן זית

  • כף חומץ בלסמי או רוטב בלסמי מצומצם

  • חצי כפית מלח

  • חצי כפית פלפל

הוראות הכנה

  • חותכים את עגבניות השרי לחצאים, פורסים את הבצל לפרוסות ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים אם רוצים זיתים ללא גרעינים, עלי בזיליקום, ואת תיבול הסלט - רוטב / חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים.
  • לפני ההגשה מוסיפים במרכז הסלט את גבינת הבוראטה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים