סלט צ׳ירשי - סלט תפוחי אדמה ודלעת צירשי טריפוליטאי

סלט צירשי תפוחי אדמה ודלעת מבושלים ומעוכים ביחד עם תבלינים, מתכון סלט צ׳ירשי טריפוליטאי.
ניתן להגיש בארוחת שישי או חג, כתוספת לקוסקוס או פריקסה.

סלט צ׳ירשי - סלט תפוחי אדמה ודלעת צירשי טריפוליטאי

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

כ20 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • תפוח אדמה

  • דלעת בגודל תפוח האדמה

  • מיץ מחצי לימון

  • כף פפריקה מתוקה

  • כפית שום גבישי/שום כתוש

  • כפית מלח

  • לא חובה - פלפל חריף / כף מחית פלפל צ׳ומה

הוראות הכנה

  • מבשלים בסיר עם מים תפוח אדמה ודלעת עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה.
  • מרסקים במועך ידני את תפוח האדמה והדלעת.
  • אם בוחרים להשתמש בפלפל חריף - קוצצים את הפלפל, מטגנים מעט ומוסיפים לתפוח האדמה והדלעת.
  • מוסיפים מיץ לימון, פפריקה, שום ומלח, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד ומגישים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים