סלמון כבוש ב 10 דקות - מתכון דג סלמון כבוש מעולה

סלמון כבוש ביתי ב 10 דקות עבודה! מתכון קל ממרכיבים פשוטים שיוצר מנת דג סלמון כבוש מעולה.
מתכון מעולה לאוהבי הדגים הכבושים, אפשר להגיש עם טוסטונים או צנימים וגבינת שמנת.
ממליצה להשתמש בדג סלמון טרי ככל האפשר, להסיר את העור ואת החתיכות האפורות של הדג.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

סלמון כבוש ב 10 דקות - מתכון דג סלמון כבוש מעולה

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • פילה סלמון נקי ללא העור

  • 3-4 כוסות מלח גס

  • 2 כפות מלאות סוכר

  • גרידת תפוז ולימון

  • צרור שמיר קצוץ

  • כפית פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • מנגבים בעדינות את הסלמון עם נייר סופג.
  • בקערה מערבבים את מצרכי הכבישה - מלח גס, סוכר, גרידת תפוז ולימון, שמיר ופלפל.
  • מעבירים חצי מתערובת הכבישה לתבנית, מניחים עליה את הדג, ועליו מוסיפים את החצי השני של תערובת הכבישה.
  • עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל24 שעות.
  • לאחר 24 שעות, מרקם הסלמון צריך להיות קשה ולא קפיצי כשלוחצים עליו.
  • שוטפים את הסלמון כ2 דקות בקערת מים או מתחת לזרם מים כדי להוציא את המליחות.
  • פורסים את הסלמון ומגישים, בתיאבון 🙂

הערות

    אחד היתרונות הגדולים ביותר של מתכון זה הוא הפשטות והנוחות שלו. תוך דקות ספורות, אפשר להכין את הסלמון ולשלוח אותו לתנור. אין צורך בטכניקות מסובכות או שעות עבודה במטבח. במינימום מאמץ ומעט מרכיבים שיש כמעט בכל בית, תוכלו לקבל ארוחה מענגת מוכנה להרשים.

    לסיכום, דג סלמון ברוטב חרדל ודבש, מנה קלה להכנה בלי הרבה מרכיבים. בין אם אתם מחפשים פתרון מהיר לארוחת צהריים או שואפים להרשים את האורחים שלכם בזמן אירוח, המתכון הזה ללא ספק יהיה טעים וישאיר רושם. בתיאבון 🙂

    מתכונים נוספים שיכולים לעניין אותך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים