ספגטי בולונז - מתכון לפסטה עם רוטב בולונז שילדים אוהבים

מתכון ספגטי בולונז שילדים אוהבים. מתכון פשוט, אליו ניתן להוסיף תבלינים או ירקות שאתם אוהבים.
מתכון לפסטה עם רוטב עגבניות עם בשר עשיר בטעמים.

ספגטי בולונז - מתכון לפסטה עם רוטב בולונז שילדים אוהבים

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

45 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

בינוני

מצרכים

  • חצי חבילת פסטה ספגטי

  • 500 גרם בשר טחון

  • בצל גדול

  • 2 שיני שום

  • שמן קנולה

  • מלח

  • כף גדושה פפריקה מתוקה

  • 1/2 כף כמון

  • 400 גרם שימורי עגבניות מרוסקות

  • 100 גרם רסק עגבניות

  • כוס ממי הבישול של הפסטה

הוראות הכנה

  • מרתיחים סיר לפסטה עם מים ו2 כפות שמן.
  • בינתיים מתחילים בהכנת הרוטב - קוצצים בצל ומטגנים בסיר רחב עד להזהבה.
  • בשלב הזה המים בסיר המיועד לפסטה אמורים לרתוח, רק כשהם רותחים מוסיפים כף גדושה מלח ואת הפסטה (אם המים עדיין לא רותחים אפשר לחכות).
  • מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה לגמרי, מעבירים במסננת ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
  • נחזור להכנת הרוטב - קוטשים את שיני השום ומטגנים עם הבצל במשך דקה.
  • מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים אותו עד שהוא חצי מבושל.
  • מוסיפים את הפפריקה המתוקה וחצי כף מלח, מערבבים היטב ומוסיפים את רסק העגבניות.
  • מבשלים ביחד כמה דקות ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הכמון, ומוסיפים כוס ממי הבישול של הפסטה.
  • מחלישים את האש ומבשלים כ30 דקות, חשוב לערבב כל כמה דקות.
  • כשהרוטב הצטמצם והבשר רך ומפורק טועמים ומתקנים טעמים. אם הרוטב חמוץ מהעגבניות מוסיפים מעט סוכר. אפשר להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • מעבירים את הפסטה לרוטב ומערבבים ביחד 2-3 דקות.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים