סשימי דג (אינטיאס, לברק או בר ים) מתכון קל למנה מיוחדת

סשימי דג מתכון קל ופשוט להכנה, אפשר להשתמש בכל דג שתבחרו – אינטיאס, לברק, בר ים.
מנה שמתאימה כראשונה או כפתיחה, מנה מיוחדת וטעימה שתשאיר רושם על האורחים.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

סשימי דג (אינטיאס, לברק או בר ים) מתכון קל למנה מיוחדת

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • פילה דג לבן - אינטיאס, בר ים או לברק

  • כוסברה (אפשר להחליף בפטרוזיליה)

  • בצל ירוק

  • שקדים פרוסים

  • מלח

  • פלפל גרוס

  • שמן זית

  • מיץ לימון

הוראות הכנה

  • פורסים לפרוסות את פילה הדג (שימו לב, אפשר לבקש ממוכר הדגים שלכם לפרוס את הדג כבר מראש לצורת סשימי).
  • מסדרים את פרוסות הסשימי בצלחת שטוחה.
  • קוצצים כוסברה, בצל ירוק ומפזרים על חתיכות הדג.
  • קולים שקדים פרוסים ומפזרים על הדג.
  • ממש לפני ההגשה מתבלים בזילופי שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל גרוס.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים