סשימי סלמון מתכון פשוט קל וטעים בכמה דקות

סשימי סלמון, מתכון שמשלב פשטות עם טעמים מעולים. פרוסות סלמון טרי עם תיבול יפני מעניין שירשים כל אדם שאוהב דגים נאים.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

סשימי סלמון מתכון פשוט קל וטעים בכמה דקות

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • פילה סלמון

  • פרוסות צנונית

  • מעט בצל סגול

  • שמן שומשום (אם אין אפשר לוותר)

  • יוזו יפני

  • שמן זית

  • מלח

  • לא חובה - מחית כמהין

הוראות הכנה

  • מסירים את העור מפילה הסלמון, פורסים לפרוסות של סשימי (ניתן לבקש ממוכר הדגים לעשות זאת עבורכם במעמד הקנייה). מסדרים את פרוסות הסלמון בצלחת שטוחה.
  • חותכים את הצנונית לפרוסות דקות, וחותכים מעט מהבצל הסגול לפרוסות דקות. מסדרים את הצנונית ואת הבצל הסגול על הסשימי בצלחת.
  • ממש לפני ההגשה מתבלים את הסשימי סלמון בכדי לשמור על הטריות והטעמים של הדג. מזלפים שמן שומשום, מחית כמהין, יוזו יפני, שמן זית ומלח.

    *ניתן לוותר על שמן השומשום, היוזו היפני ומחית הכמהין, הם מוסיפים טעם אבל המנה תהיה מוצלחת גם בלעדיהם 🙂

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים