עוגת טורט גבוהה - מתכון לעוגת טורט שתמיד מצליחה

עוגת טורט פשוטה וקלה, שיוצאת גבוהה.
מתכון קל ופרווה, עוגה שמתאימה לרצפות ושכבות.
אפשר להשתמש בתבנית עוגה גבוהה, תבנית עיגול או תבנית אינגליש קייק.

עוגת טורט גבוהה - מתכון לעוגת טורט שתמיד מצליחה

זמן הכנה

5 דקות

זמן אפייה

כ20-30 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 5 ביצים

  • 1/2 כוס שמן

  • 1/2 כוס סודה

  • 1 ו1/2 כוסות סוכר

  • 2 כוסות קמח תופח

הוראות הכנה

  • מפרידים את הביצים - בקערת המיקסר שמים את החלבונים, ובקערה נוספת את החלמונים.
  • מקציפים את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת תערובת יציבה.
  • מקציפים בנפרד את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר, ומוסיפים סודה, שמן וקמח.
  • מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
  • משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת.
  • כדי להוציא את הבועות מהעוגה נזרוק אותה על השיש או הרצפה מגובה של כמה סנטימטרים.
  • אופים בתבנית משומנת בחום של 175 מעלות (בתנור שחומם מראש) עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים