עוגת תמרים בחושה - מתכון עוגת ממרח תמרים

מתכון עוגת ממרח תמרים בחושה, עוגה טעימה, קלה להכנה וגם פרווה!
עוגה שמתאימה לחגים, לארוחות שישי ושבת. מתכון ל2 תבניות אינגליש קייק.

עוגת תמרים בחושה - מתכון עוגת ממרח תמרים

זמן הכנה

5 דקות

זמן אפייה

40 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 2 ביצים

  • כוס סוכר

  • 1/2 קופסת ממרח תמרים

  • 3/4 כוס שמן

  • כוס ו3/4 קמח רגיל

  • 1/2 שקית אבקת אפייה

  • כפית אבקת סודה לשתייה

  • 1/2 כפית קינמון

  • כוס מים רותחים

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה את המצרכים היבשים - סוכר, קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה וקינמון.
  • מוסיפים את המצרכים הרטובים - ביצים, ממרח תמרים, שמן ומים, וטורפים בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה.
  • משמנים שתי תבניות אינגליש קייק.
  • מוזגים את הבלילה לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש על 150 מעלות במשך 40 דקות.
  • לא חובה - אפשר להוסיף אגוזים מעל הבלילה לפני שהיא נכנסת לתנור ולהוסיף 10 דקות באפייה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים