פאני פורי - מתכון, איפה קונים, מילויים טעימים לפאני פורי

המטבח ההודי מפורסם ברחבי העולם בזכות טעמיו המופלאים. בתוך המגוון המדהים של מנות האוכל ההודי, נמצא גם חטיף ייחודי ומסורתי בשם פאני פורי.
הוא עשוי על בסיס קמח חיטה ומגיע כמו מן דיסקית שמתנפחת במהלך הטיגון והופכת לכדור קריספי ופריך אותו אפשר למלא בכל מה שאוהבים – סלט מעניין, סביצ׳ה, או אפילו להשתמש בו כקינוח.

פאני פורי איפה קונים

מחפשים איפה אפשר לקנות פאני פורי? ניתן למצוא את החטיף ההודי הזה במקומות שמוכרים מוצרים אסייתיים או כמעט בכל סופר מרכזי (בסניפים גדולים בהם מחזיקים מבחר גדול יותר של מוצרים במדפי המוצרים האסייתים).

פאני פורי מתכון

מתכון קל לפאני פורי בטיגון בשמן עמוק או באייר פרייר (טיגון באוויר חם, כמו במכשיר נינג׳ה).
*אם יש לכם פאני פורי ואתם מחפשים מתכון למילוי או רעיונות לכל מיני מילויים טעימים ומעניינים המשיכו לגלול עד שתגיעו לרשימת מילויים לפאני פורי.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

פאני פורי - מתכון קל לפאני פורי

זמן הכנה

0 דקות

זמן בישול

2-5 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • מטבעות פאני פורי שקונים בסופר

הוראות הכנה

  • הכנה בשמן עמוק-
  • מחממים שמן עמוק לטיגון.
  • מכניסים את מטבעות הפאני פורי, תוך מספר שניות המטבעות יתנפחו ויצופו על השמן, יש להפוך את הפאני פורי להשחמה משני הצדדים. מוציאים ומצננים.
  • לאחר שהתקררו יוצרים חור בעדינות בעזרת כפית, ממלאים בכל מילוי שאוהבים - אפשר למלא בסלט, בשר, דגים, ירקות, או אפילו בדברים מתוקים.
  • הכנה באייר פרייר / מכשיר נינג׳ה-
  • מפעילים על מצב טיגון (אייר פרייר Air Fryer) 170 מעלות, מכניסים את הפאני פורי כשהמכשיר אומר להוסיף אוכל למשך 2 דקות.
  • לאחר שהתקררו יוצרים חור בעדינות בעזרת כפית, ממלאים בכל מילוי שאוהבים - אפשר למלא בסלט, בשר, דגים, ירקות, או אפילו בדברים מתוקים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים