פטריות ממולאות גבינה - מתכון לפטריות מטוגנות
פטריות ממולאות גבינה זה מתכון שהייתי נוהגת לאכול אצל דודה שלי כשהייתי קטנה, כל הדברים הטובים בביס אחד – פטרייה, גבינה וציפוי קריספי.
ביס פריך אך אז מתגלה הרכות רך והקרמיות מבפנים.
מתכון קל לפטריות מטוגנות, משגעות וטעימות.
פטריות ממולאות גבינה - מתכון לפטריות מטוגנות
זמן הכנה
3 דקות
זמן בישול
5 דקות
סוג אוכל
חלבי
רמת קושי
קל
מצרכים
חבילת פטריות
גבינות קשות שאוהבים
ביצה
כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
מלח, פלפל
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את הפטריות ומורידים מהן את הרגליים. מנגבים את הפטריות בנייר סופג כדי לספוג את עודפי המים.
- ממלאים את מרכז הפטריות בגבינות שאנחנו אוהבים (אפשר בגבינה מגורדת או ממש לחתוך חתיכת גבינה ולהכניס לפטרייה).
- מכינים שתי קערות, אחת עם ביצה מעורבבת ואחת עם פירורי לחם.
- מחממים שמן במחבת בגובה של חצי פטרייה.
- מתחילים לצפות את הפטריות - לוקחים כל פטריה מכניסים לקערה עם הביצה ואחר כך מעבירים לקערה עם פירורי הלחם. חוזרים על פעולה זו עד שכל הפטריות מצופות.
- מטגנים את הפטריות עד להשחמה משני הצדדים, ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
- מפזרים מעל מעט מלח ופלפל ומגישים. בתיאבון!