פטריות ממולאות גבינה - מתכון לפטריות מטוגנות

פטריות ממולאות גבינה זה מתכון שהייתי נוהגת לאכול אצל דודה שלי כשהייתי קטנה, כל הדברים הטובים בביס אחד – פטרייה, גבינה וציפוי קריספי.
ביס פריך אך אז מתגלה הרכות רך והקרמיות מבפנים.
מתכון קל לפטריות מטוגנות, משגעות וטעימות.

פטריות ממולאות גבינה - מתכון לפטריות מטוגנות

זמן הכנה

3 דקות

זמן בישול

5 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • חבילת פטריות

  • גבינות קשות שאוהבים

  • ביצה

  • כוס פירורי לחם

  • שמן לטיגון

  • מלח, פלפל

הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את הפטריות ומורידים מהן את הרגליים. מנגבים את הפטריות בנייר סופג כדי לספוג את עודפי המים.
  • ממלאים את מרכז הפטריות בגבינות שאנחנו אוהבים (אפשר בגבינה מגורדת או ממש לחתוך חתיכת גבינה ולהכניס לפטרייה).
  • מכינים שתי קערות, אחת עם ביצה מעורבבת ואחת עם פירורי לחם.
  • מחממים שמן במחבת בגובה של חצי פטרייה.
  • מתחילים לצפות את הפטריות - לוקחים כל פטריה מכניסים לקערה עם הביצה ואחר כך מעבירים לקערה עם פירורי הלחם. חוזרים על פעולה זו עד שכל הפטריות מצופות.
  • מטגנים את הפטריות עד להשחמה משני הצדדים, ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
  • מפזרים מעל מעט מלח ופלפל ומגישים. בתיאבון!

וידאו למתכון

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים