פשטידת פטריות, קישואים, בצל עם גבינות - מתכון לפשטידה חלבית קלה

פשטידת פטריות, קישואים ובצל עם גבינות היא מנה טעימה שכולם יכולים להנות ממנה. מתכון לפשטידה חלבית קלה להכנה עם ציפוי פריך למעלה של פירורי לחם.
ניתן להרגיש את הפשטידה כמנה ראשונה או כתוספת.
השילוב של פטריות, קישואים, בצל וגבינה יוצר טעם ייחודי שיגרה את בלוטות הטעם שלך. לא רק שהפשטידה הזו בריאה אלא שהיא גם נראית נהדר כשהיא מוגשת לשולחן!

פשטידת פטריות, קישואים, בצל עם גבינות - מתכון לפשטידה חלבית קלה

זמן הכנה

15 דקות

זמן בישול

30-40 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • סלסלת פטריות מסוג שאוהבים

  • קישוא

  • בצל או כרישה

  • 3 ביצים

  • 2 גביעי קוטג׳

  • 200 גרם פתיתי גבינה צהובה

  • חצי כוס קמח

  • כפית אבקת אפייה

  • מלח

  • פלפל

  • פירורי לחם לציפוי

הוראות הכנה

  • מנקים היטב את הפטריות וחותכים לרבעים, שוטפים את הקישוא וחותכים לקוביות קטנות.
  • קוצצים את הבצל או הכרישה ומטגנים במחבת עם שמן זית בחום בינוני עד שהוא הופך שקוף.
  • מוסיפים את הקישואים, מטגנים ביחד כמה דקות ולאחר מכן מוסיפים את הפוריות ומטגנים עוד כ2 דקות.
  • מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש. מצננים עד שהתערובת טיפה מתקררת ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה ביצים, קוטג׳, גבינה צהובה, קמח ואבקת אפייה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת, ועליה מפזרים פירורי לחם.
  • אופים את התבנית כ30-40 דקות עד להזהבת הפשטידה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים