צ'יפס בנינג'ה גריל - איך מכינים צ'יפס בנינג'ה באיירפריי

מחפשים איך מכינים צ’יפס בנינג’ה גריל? ניסיתי כמה מתכונים, והכי טוב ופשוט זה המתכון הזה. אז הכנת צ’יפס בנינג’ה גריל – המתכון הפשוט והטוב. בתיאבון 🙂

אני יודעת שיש כאלו שמשרים את תפוחי האדמה החתוכים בקערה עם מים ומלח, אני ניסיתי את שתי הדרכים ואין הרבה הבדל, לכן אני מעדיפה לחסוך זמן, עבודה וכלים.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

צ'יפס בנינג'ה גריל - איך מכינים צ'יפס בנינג'ה באיירפריי

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

20 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה

  • מעט שמן זית

  • מלח

הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה בעזרת קולפן וחותכים לרצועות.
  • משמנים במעט שמן זית ומתבלים במלח.
    (יש כאלו שמשרים את תפוחי האדמה החתוכים בקערה עם מים ומלח, אני לא הרגשתי הבדל גדול, לכן אני מוותרת).
  • מכניסים לסלסלת הטיגון ומפעילים את הנינג׳ה על מצב טיגון (אייר פרייר Air Fryer) 200 מעלות למשך 20 דקות (אני ממליצה אחרי 10 דקות לערבב את תפוחי האדמה).
  • מומלץ לאכול ישר לאחר הטיגון ולא להשאיר את הצ׳יפס, כי הוא מתרכך ומאבד מהקראנצ׳יות.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים