קבב ביתי על האש / בתנור / בנינג׳ה גריל - מתכון לקבבים ביתיים

קבב ביתי מעולה שאפשר להכין על האש / בתנור / בנינג’ה גריל, מתכון לקבבים ביתיים שיוצאים עסיסיים וטעימים.
אם אתם מחפשים להכין קבבים לגמרי לבד, תדעו שזה לא לגמרי מסובך. הכל מתרכז בתיבול הקבב ובצורת העשייה שלו.
הקבבים הכי טעימים ישר לאחר ההכנה, אבל אפשר לשמור בקירור כ2-4 ימים.

תיבול קבב על האש

התיבול המושלם לקבב הוא שילוב מושלם של תבלינים ותוספות שאתם אוהבים, ניתן לתבל בתבלינים שאוהבים בבית, למשל בהרט. אפשר להוסיף כוסברה, צנוברים, שומן כבש קצוץ, ואפילו אפשר לקבב את הקבבים על מקל קינמון.
תיבול קבב אפשר לשנות לפי הטעם האישי וליצור שילוב כיף במיוחד, לא משנה אם אתם מכינים קבב על האש / בתנור / על פלאנצ’ה או בנינג’ה גריל.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

קבב ביתי על האש / בתנור / בנינג׳ה גריל - מתכון לקבבים ביתיים

זמן הכנה

10-15 דקות

זמן בישול

כ-8-15 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • קילו בשר טחון

  • בצל גדול

  • צרור פטרוזיליה

  • 5 שיני שום

  • כף בהרט

  • חצי כפית כמון

  • חצי כפית כורכום

  • כפית מלח

  • כפית פלפל

  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה

  • קוצצים בצל, שום ופטרוזיליה ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הבשר, שמן, ואת התבלינים - בהרט, מלח, ופלפל.
  • מערבבים היטב עם הידיים במשך כמה דקות, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לפחות לחצי שעה לספיגת טעמים.
  • בעזרת ידיים רטובות יוצרים את צורת הקבבים.
  • מסדרים את הקבבים על מגש ועוטפים, ניתן להכין את הקבבים או להעביר להקפאה.
  • הכנת קבבים על האש-
  • מחממים את המנגל, משמנים בעזרת שמן את הרשת וצולים את הקבבים כ3-4 דקות מכל צד, עד לקבלת סימני חריכה.
  • הכנת קבבים על מחבת פסים-
  • מחממים את המחבת על אש גבוהה, לאחר שבמחבת רותחת מוסיפים מעט שמן, נותנים לו להתחמם וצולים את הקבבים עד להשחמה מלאה משני הצדדים.
  • הכנת קבבים בנינג'ה גריל-
  • מחממים את הנינג'ה על מצב גריל (צלייה Grill) על חום מדיום Medium עם פלטת הגריל.
  • כשהמכשיר מבקש להוסיף אוכל - מכניסים את הקבבים ל8 דקות, הופכים את הקבבים באמצע.
  • הכנת קבבים בתנור-
  • מחממים תנור על 200 מעלות, משמנים את הקבבים מכל הצדדים וצולים בתבנית תנור עד להזהבה.

הערות

  • הקבבים הכי טעימים ישר לאחר ההכנה, אבל אפשר לשמור בקירור כ2-4 ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים