קוגל - פשטידת אטריות וגבינה מתוקה של פעם - מתכון לקוגל

פשטידת אטריות וגבינה מתוקה עם טעם של פעם, או בשם השני שלה – קוגל.
מתכון לקוגל עם אטריות וגבינה, פשטידה מתוקה שכולם אוהבים.

*ניתן להחליף את הקוטג’ במתכון לגבינה לבנה, ואפשר לא להוסיף צימוקים.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

קוגל - פשטידת אטריות וגבינה מתוקה של פעם - מתכון לקוגל

זמן הכנה

7 דקות

זמן בישול

30-45 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • חבילת אטריות רחבות

  • 2 גביעי קוטג׳ 9% (או כל גבינה אחרת, למשל גבינה לבנה)

  • חצי כוס סוכר

  • כף מחוקה קינמון

  • ביצה

  • שקית סוכר וניל

  • כוס צימוקים - לא חובה

הוראות הכנה

  • מרתיחים מים בסיר גדול. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות ומבשלים עד שהן כמעט רכות. שוטפים במים קרים, מסננים ומעבירים לקערה.
  • מוסיפים את שאר מרכיבי הפשטידה - קוטג׳, סוכר, קינמון, ביצה, סוכר וניל וצימוקים, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ30-45 דקות, עד להזהבת האטריות.

הערות

  • אפשר להחליף את הקוטג' במתכון לגבינה לבנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים