קממבר בתנור - מתכון גבינת קממבר בתנור עם דבש

כשאני עצלנית ואין לי כוח להכין ארוחת ערב – גבינת קממבר בתנור עם דבש. אמאל’ה ואבאל’ה.
גבינת קממבר היא גבינה צרפתית רכה הנאכלת בדרך כלל בטמפרטורת החדר. אופים גבינת קממבר בתנור כדי שתהיה קרמית ונוזלית מבפנים.
זו מנה פשוטה וטעימה שמתאימה לנשנוש בוקר או ערב, או להכנה כשמגיעים אורחים.
הוספתי כמה שדרוגים מעניינים שכתובים אחרי המתכון, אז שימו לב שאתם לא מפספסים גם אותם.

גבינת קממבר בתנור

זמן הכנה

4 דקות

זמן בישול

10-12 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • גבינת קממבר

  • שמן זית

  • דבש

  • מלח גס

הוראות הכנה

  • ורצים גבינת קממבר בצורת פסים לארוך ולרוחב ומעבירים לתבנית שמתאימה לתנור עם נייר אפייה.
  • מזלפים על הגבינה מעט שמן זית, מוסיפים דבש בנדיבות ונגיעה של מלח גס.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל10-12 דקות.

הערות

  • מומלץ להגיש את גבינת הקממבר מיד לאחר האפייה עם טוסטונים פריכים.
  • אופציה לשדרוג - להכניס לתבנית בצל סגול חתוך גס לקוביות ועגבניות שרי, לתבל בשמן זית ומלח ולהכניס לתנור למשך 15-20 דקות במצב טורבו 200 מעלות.
    ואז להכניס ביחד עם הגבינה לתנור לאפייה נוספת ל10-12 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים