קציצות בשר ברוטב צהוב עם קישואים וכרובית

קציצות בשר טעימות ברוטב צהוב עם קישואים וכרובית.
ארוחה מלאה שמשלבת בשר וירקות בסיר אחד!
מומלץ להגיש עם אורז או קוסקוס.

קציצות בשר ברוטב צהוב עם קישואים וכרובית

זמן הכנה

20-25 דקות

זמן בישול

כ55-60 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

בינוני

מצרכים

  • לקציצות
  • חצי קילו בשר טחון

  • בצל גדול

  • קישוא

  • צרור פטרוזיליה

  • 2 כפות פירורי לחם

  • ביצה

  • 2 כפות שמן קנולה

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית פלפל

  • כפית פפריקה מתוקה

  • כפית כורכום

  • לרוטב
  • 2 כפות שמן קנולה

  • בצל

  • 3 כוסות מים רותחים

  • כף אבקת מרק עוף

  • כף כורכום

  • כפית פפריקה מתוקה

  • כפית מלח

  • 1/2 פלפל

  • 2 קישואים

  • כרובית קטנה

הוראות הכנה

  • הכנת הרוטב
  • קוצצים בצל ומטגנים בסיר רחב עד להזהבה.
  • מוסיפים מים ואת התבלינים - אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל. מערבבים עד לרתיחה ובעבוע של המים.
  • פורסים קישוא ומפרקים את הכרובית לפרחים, מוסיפים לסיר ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית.
  • הכנת הקציצות
  • מגרדים בצל וקישואים וקוצצים את הפטרוזיליה (אפשר להשתמש במעבד מזון).
  • מעבירים לקערה ומוסיפים פירורי לחם, ביצה, שמן ואת התבלינים של הקציצות.
  • מעסים את התערובת בעזרת הידיים ויוצרים את הקציצות.
  • מכניסים את הקציצות לסיר עם הרוטב, מכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית כ40 דקות.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים