קציצות בשר עם אפונה - אפונה עם קציצות

קציצות בקר עם אפונה - קציצות ברוטב אפונה

מתכון קציצות בשר עם אפונה ברוטב צהוב, מתכון מעולה לארוחת צהריים בסיר.
מנה כל כך פשוטה וטעימה שכל אחד ישמח לחזור הביתה ולמצוא אותה.

קציצות בקר עם אפונה - קציצות ברוטב אפונה

זמן הכנה

20-25 דקות

זמן בישול

60 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

בינוני

מצרכים

  • לקציצות
  • חצי קילו בשר טחון

  • בצל

  • חצי כוס כוסברה קצוצה

  • כפית בהרט

  • חצי כפי פפריקה

  • מלח

  • פלפל

  • ביצה

  • 4 כפות פירורי לחם

  • לרוטב
  • 2 כפות שמן קנולה

  • בצל

  • חצי שקית אפונה קפואה

  • חצי כפית כורכום

  • חצי כפית כמון

  • 3.5 כוסות מים

  • מלח

  • פלפל

הוראות הכנה

  • הכנת הקציצות
  • קוצצים את הבצל דק דק ומכניסים לקערה.
  • מוסיפים את כל שאר המצרכים לתערובת הקציצות - הבשר הטחון, הכוסברה, הביצה, פירורי הלחם והתבלינים.
  • מערבבים היטב ונותנים לתערובת לנוח בצד כרבע שעה כדי לספוג טעמים.
  • מהתערובת מכינים את הקציצות בצורת עיגולים, ודואגים להדק אותם טוב.
  • הכנת הרוטב
  • קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב ושטוח עם השמן עד להשחמה.
  • מוסיפים את האפונה הירוקה הקפואה ומטגנים ביחד עם הבצל כ3 דקות.
  • מוסיפים את המים לסיר, ואחריהם את התבלינים.
  • מסדרים את הקציצות בסיר בשכבה אחת אחידה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים