שיפודי קישואים ממולאים צמחוני - מתכון קישוא ממולא בגבינת פטה

שיפוד קישואים ממולאים בגבינה, מתכון צמחוני לקישוא ממולא גבינת פטה עם טאץ׳ מתוק של דבש.
מנת פתיחה מהממת עם מעט מרכיבים שכמעט בטוח יש לכם בבית, מתאים להגיש בארוחה חלבית או כשמארחים בערב או בבראנץ׳.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

שיפודי קישואים ממולאים צמחוני - מתכון קישוא ממולא בגבינת פטה

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

כ10 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • קישוא

  • 150 גרם גבינת פטה

  • 3 כפות שמן זית

  • כף דבש

  • שן שום

  • כף מיץ לימון

  • כפית אורגנו

  • מעט מלח

  • מעט פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • חותכים את גבינת הפטה לריבועים בעובי 2 ס״מ.
  • מערבבים בקערה שמן זית, דבש, שום, לימון, אורגנו ופלפל.
  • מצפים את קוביות הגבינה ברוטב שיצרנו בקערה.
  • בעזרת קולפן מקלפים את הקישוא לרוחב, כך שיצאו לנו פרוסות דקות, רחבות וארוכות של קישוא.
  • מסדרים כל קוביית גבינת פטה שמצופה ברוטב על קצה של פרוסת קישוא ומגלגלים כך שהקישוא יעטוף את הגבינה כמו סושי.
  • משפדים על שיפודים את סושי הקישוא שיצא לנו.
  • מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את השיפודים משני הצדדים עד להשחמה.
  • מומלץ לזלף מעט דבש בהגשה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים