קרפצ'יו סינטה מתכון - איך מכינים קרפצ'יו בקר

קרפצ’יו סינטה בקר עם חומץ בלסמי מצומצם, שמן זית, מלח ופלפל ועוד כמה תוספות מעניינות.
אם תהיתם איך מכינים קרפצ’יו בקר בבית, אני מסבירה שלה אחר שלב עם תמונות כמובן.
מנת קרפצ’יו בקר סינטה נפלאה עם מתכון קל שכל אחד יכול להכין בבית.

קרפצ'יו סינטה מתכון - איך מכינים קרפצ'יו בקר

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 300 גרם סינטה (אפשר גם פילה בקר)

  • שמן זית

  • חומץ בלסמי מצומצם

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

  • * אפשר להוסיף - קונפי שום, בצל ירוק או עלי בזיליקום, פרמזן או כל דבר שאוהבים.

הוראות הכנה

  • אפשר לבקש מהקצב שיפרוס לנו את הבשר לקרפצ׳יו.
  • ואפשר להכין קרפצ׳יו לבד בבית - פורסים את הנתח הכי דק שאפשר.
  • פורסים נייר אפייה על השיש ועליו מניחים את פרוסות הסינטה עם מרווח קטן בינהם, עליהם שמים עוד נייר אפייה.
  • דופקים ומשטחים את בשר הסינטה בעזרת פטיש לשניצלים או מערוך עד שהבשר הופך לשכבה דקה שהתחברה.
  • שולפים את נייר האפייה העליון וממקמים את הבשר החשוף על צלחת, מהדקים היטב לצלחת כך שהבשר ידבק אליה ומסירים לאט את נייר האפייה.
  • זה השלב בו מוסיפים את כל הטעמים והדברים שאוהבים. הבסיס זה - שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וחומץ בלסמי מצומצם. אני הוספתי קונפי שום שהכנתי ובצל ירוק, אפשר להוסיף עלי בזיליקום, פרמזן, או כל דבר שאוהבים.

הערות

  • אפשר להוסיף במרכז הצלחת סלטון עלים ירוקים עם לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים