קרפצ’יו סלק אדום פרווה - מתכון קרפציו סלק חגיגי

קרפצ’יו סלק פרווה היא מנה טעימה שעשויה מ-סלק אדום מבושל ומגישים אותה קרה.
תוך 3-5 דקות עבודה נקבל מנה מרשימה וצבעונית.
אפשר לשדרג אותה עם דברים שאנחנו אוהבים כתוספות מעל, כמו – גבינה, גרעינים, נבטים ועוד.

קרפצ'יו סלק פרווה - מתכון קרפציו סלק חגיגי

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

20 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 2 סלקים בינוניים

  • רוטב בלסמי מצומצם

  • שמן זית

  • אגוזי מלך

  • לא חובה – בזיליקום (או כל עשב תיבול אחר)

  • מלח, פלפל

הוראות הכנה

  • מכניסים את הסלקים לסיר עם מים חמים לבישול כ20 דקות (אפשר לחסוך את הבישול ולהשתמש בסלק מבושל בוואקום ואז לעבור ישירות לשלב החיתוך).
  • מוציאים את הסלקים מהבישול ונותנים להם להתקרר.
  • מקלפים את הסלקים וחותכים אותם לפרוסות עיגולים דקות מאוד (אפשר כמובן גם להעביר במנדולינה).
  • מסדרים את הפרוסות של קרפצ’יו הסלק בצלחת שטוחה.
  • מזלפים על הסלקים שמן זית ורוטב בלסמי מצומצם.
  • קוצצים לחתיכות גדולות את אגוזי המלח ומוסיפים לצלחת.
  • מתבלים במלח, פלפל ועשב תיבול אם רוצים, אפשר להוסיף גבינה שאוהבים, גרעינים, שקדים ואפילו נבטים.

הערות

    ויש לנו קרפצ’יו סלק אדום עם מתכון קל שיוצא מהמם ומרשים, וכבר מוכן להגשה ואכילה!

    2 תגובות

      1. וואוו זה רוטב שמוסיף המוןןןן טעם ואפשר להשתמש בו במלא דברים! משתמשים בו כדי לתבל סלטים, כריכים, דגים ובעיקר מנות קרות. ממליצה בחום.

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים