קרפ ללא גלוטן כשר לפסח - מתכון קרפים כשרים לפסח

קרפ ללא גלוטן מקמח תפוחי אדמה כשר לפסח! מתכון קל וטעים במיוחד של קרפים שלא תאמינו שהם כשרים לפסח. הטעם חלומי ואפשר לעשות איתם ולהגיש איתם כל כך הרבה דברים!

קרפ ללא גלוטן כשר לפסח - מתכון קרפים כשרים לפסח

זמן הכנה

10-20 דקות

זמן אפייה

15 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

כ-8 קרפים.

מצרכים

  • 3 ביצים

  • 2 כוסות חלב

  • כוס קמח תפוחי אדמה

  • 4 כפות שמן

  • 4 כפות סוכר

  • כפית תמצית וניל

  • למילוי-
  • אבקת סוכר / שוקולד / קצפת / מייפל

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את כל המרכיבים חוץ מקמח תפוחי האדמה.
  • לאחר שהבלילה אחידה מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את קמח תפוחי האדמה וממשיכים לערבב עד שאין גושים. הבלילה אמורה לצאת דלילה מאוד.
  • מחממים מחבת נון סטיק ובעזרת מצקת יוצקים מעט מהבלילה. מסובבים את המחבת עד שהבלילה מכסה את התחתית שלה, כשהקרפ מתחיל להשחים הופכים אותו לצד השני עד להשחמה.
  • ממשיכים להכין קרפים נוספים, חשוב לערבב את הבלילה בין הכנת הקרפים כי קמח תפוחי האדמה שוקע.
  • קרפ צרפתי
  • מקפלים כל קרפ לחצי, מורחים שוקולד ומקפלים למשולש.
  • מגולגל עם קצפת
  • מקציפים במיקסר חצי כוס שמנת מתוקה, חצי כוס חלב וכף אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף, מזלפים פס קצפת בצד הקרפ, מקפלים את הקצוות ומגלגלים.
  • פשוט קרפ
  • אפשר לאכול את הקרפים ריקים, אפשר עם אבקת סוכר ומייפל, וכל תוספת שבאה לכם טוב.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים