רוטב לניוקי תפוחי אדמה - ניוקי ברוטב שמנת פטריות

ניוקי ברוטב שמנת פטריות, ארוחה חלבית מנצחת שמוכנה תוך רבע שעה.
מתכון רוטב לניוקי תפוח אדמה קנוי, שמתבשל כמה דקות במים, ומשם עובר לרוטב.

רוטב לניוקי תפוחי אדמה - ניוקי ברוטב שמנת פטריות

זמן הכנה

7-10 דקות

זמן בישול

15 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 2 כפות שמן

  • בצל קטן

  • 2 שיני שום

  • 250 מ״ל שמנת לבישול / מתוקה

  • פטריות שי-מג׳י

  • אגוז מוסקט

  • מלח

  • פלפל

  • פרמז׳ן

  • חבילת ניוקי מוכנה לפי הוראות היצרן

הוראות הכנה

  • קוצצים בצל ומטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה קלה.
  • כותשים את השום ומוסיפים למחבת ומטגנים עוד דקה.
  • שוטפים היטב את הפטריות, מוסיפים למחבת ומבשלים כ4 דקות.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה ואת התבלינים - המלח, הפלפל, האגוז המוסקט, מערבבים ומחלישים את האש.
  • מערבבים, מבשלים ונותנים לרוטב להצטמצם כ10 דקות.
  • טועמים ומתקנים תבלינים במידת הצורך.
  • מוסיפים את הניוקי המבושל ומערבבים עם הרוטב עד לאיחוד כ2-4 דקות.
  • מגרדים גבינת פרמז׳ן ומגישים חם.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים