שווארמה טופו קריספי - איך מכינים טופו

טופו הוא רכיב עשיר בחלבון שאפשר לשדך לו כמעט כל תיבול, הוא סופח אליו טעמים ויכול להגיע לכמה מרקמים.
שווארמה טופו טעימה וקלה להכנה, עם חתיכות בגדלים שונים כדי ליצור טופו קריספי.
מתאים לארוחת צהריים או ערב עשירת חלבון וגם טבעונית!

שווארמה טופו קריספי - איך מכינים טופו

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

10 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • טופו

  • 2 כפות שמן קנולה

  • בצל גדול

  • פפריקה מתוקה

  • כמון

  • מלח

  • שום

  • כורכום

הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים במחבת עם שמן עד להשחמה קלה.
  • פורסים את הטופו בעזרת מגרדת בצד העבה שלה, ופורסים מעט מהטופו בצד הבינוני שלה (כדי לדמות את צורת השווארמה - חתיכות בגודל שונה).
  • מוסיפים את חתיכות הטופו למחבת ומערבבים.
  • מוסיפים את התבלינים ומטגנים את הטופו עד שהוא מזהיב מבחוץ.
  • אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים