שוק טלה עם עצם בתנור - שוק טלה בתנור בישול ארוך

מתכון פשוט וטעים לשוק טלה בתנור בצלייה איטית שיוצא רך כמו חמאה.
מנת בשר חגיגית של שוק טלה עם עצם בתנור עם עשבי תיבול.

עם כמה דקות של עבודה ובעזרת תיבול מינימלי נקבל נתח עסיסי עם טעם מנצח!

שוק טלה בתנור עם עשבי תיבול

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

4.5 שעות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • שוק טלה

  • שמן זית

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

  • רוזמרין

  • ראש שיני שום

הוראות הכנה

  • מניחים את שוק הטלה בסיר מיוחד המיועד לתנור.
  • מורחים את הבשר בשמן זית, מלח ופלפל (אפשר להשרות למשך לילה שלם, אבל לא חייב).
    לפני הבישול מוסיפים ראש שום, רוזמרין ורבע כוס מים לסיר.
  • צולים בתנור בחום של 180 מעלות כששוק הטלה אינו מכוסה כחצי שעה.
  • לאחר חצי שעה עוטפים את הסיר עם נייר אפייה ומעליו נייר כסף, דואגים להדק היטב, ומכסים עם מכסה.
  • צולים בחום של 150 מעלות כ4 שעות.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים