שניצל תירס ביתי מלא חלבון - מתכון לשניצל תירס צמחוני

מתכון לשניצל תירס צמחוני אפוי בציפוי פירורי לחם. שניצל תירס ביתי עשיר בחלבון מטופו.
חטיף קראנצ׳י ביתי שכולם יאהבו!
אפשר להוסיף פירה תפוחי אדמה לתערובת הטופו כדי להוסיף פחמימה רכה וטעימה.

שניצל תירס קריספי ביתי מלא חלבון

זמן הכנה

15-20 דקות

זמן בישול

40 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • חבילת טופו

  • 3 קלחי תירס מתוק

  • ביצה

  • כוס קמח תירס

  • פירורי לחם

  • תרסיס שמן זית

  • מלח פלפל ותבלינים על פי הטעם

הוראות הכנה

  • מבשלים את קלחי התירס המתוק וחותכים להוצאת הגרגירים.
  • טוחנים את הטופו והביצה עד לקבלת ממרח.
  • מערבבים יחד את תערובת הטופו יחד עם התירס ומוסיפים בהדרגה את הקמח עד לקבלת מרקם יציב.
  • מתבלים את תערובת הטופו והתירס בתבלינים - מלח, פלפל ועוד תבלינים שאוהבים.
  • יוצרים אצבעות שניצל ומגלגלים כל אצבע בצלחת עם פירורי לחם.
  • מסדרים את השניצלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • מרססים בשמן זית ואופים כ30 דקות ב180 מעלות.

הערות

  • ניתן להוסיף לבלילה פירה מתפוח אדמה אחד גדול כדי להעשיר את הטעמים וכדי לקבל מרקם רך.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים