תפוחי אדמה קראנציים - פרוסות תפוחי אדמה בתנור
תפוחי אדמה קראנציים בתנור – תוספת קלה להכנה, מהירה לבישול, טעימה וקריספית ברמות!
זו כמעט תמיד התוספת שאני מכינה כשאני צריכה משהו מהיר וטעים בצד.
תפוחי האדמה יוצאים קראנציים בגלל החיתוך הדק ובגלל הפריסה האחידה של תפוחי האדמה, אז שימו לב להקפיד על השניים האלה.
תפוחי אדמה קראנצ'יים
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
20-30 דקות
סוג אוכל
פרווה
רמת קושי
קל
מצרכים
5 תפוחי אדמה גדולים
שמן זית
מלח גס
טימין
הוראות הכנה
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
- חותכים את תפוחי האדמה לחצי כך שיהיו לנו 3 חצאים עבים. לא דקים. כמו בתמונה.
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות יחסית דקות ומסדרים בתבנית על נייר אפייה בשכבה אחידה.
- מזלפים שמן זית בנדיבות, מלח גס וטימין.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על מצב טורבו 200 מעלות עד להשחמה וקבלת תפוחי אדמה קריספיים בתנור.