תפוח מסוכר - מתכון לתפוח מסוכר / תפוחים מסוכרים

תפוח מסוכר הוא ממתק קלאסי אהוב, העשוי מציפוי תפוח עץ טרי בתערובת של סוכר, מים וגלוקוז שמתקשה סביב התפוח ויוצרת שכבה מתוקה וקשה.
התוצאה היא שילוב שאי אפשר לעמוד בפניו של תפוח חמוץ וציפוי סוכריותי מתוק.

תפוח מסוכר - מתכון לתפוח מסוכר / תפוחים מסוכרים

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

5-7 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 12-14 תפוחים גרנט סמיט

  • 3 כוסות סוכר

  • כוס מים

  • חצי כוס גלוקוז

  • 3-4 טיפות צבע מאכל ג׳ל אדום

  • שיפודי במבוק עבים

  • מד חום לאפייה

הוראות הכנה

  • מרתיחים בסיר סוכר, מים וגלוקוז עד לטמפרטורה של 150 מעלות.
  • מורידים מהאש ומוסיפים את צבע המאכל.
  • מחכים כ3 דקות עד שהבועות נעלמות.
  • שוטפים היטב את התפוחים, מייבשים ומשפדים בשיפוד עבה.
  • טובלים את התפוחים בסירופ הסוכר ומניחים על משטח סיליקון או נייר אפייה משומן.
  • אם סירופ הסוכר התקשה ניתן לחמם אותו שוב עוד כמה דקות על הגז.
  • עוטפים ומגישים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים