נתח פיקניה בנינג’ה גריל - מתכון לגוש פיקניה

מתכון קל וטעים לנתח פיקניה בנינג’ה גריל עם מרינדה מצוינת מ4 מרכיבים. פיקניה שיוצאת עסיסית וטעימה בנינג׳ה בלי הרבה התעסקות.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

נתח פיקניה בנינג’ה גריל - מתכון לגוש פיקניה

זמן הכנה

3 דקות

זמן בישול

כ30-40 דקות

סוג אוכל

בשרי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • נתח פיקניה

  • 3/4 כוס שמן זית

  • ארבע כפות דבש

  • מלח גס

  • פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה שמן זית, דבש, מלח ופלפל.
  • מורחים על נתח הפיקניה היטב וממש מעסים את המרינדה על הבשר.
  • מחממים את הנינג’ה על מצב גריל (צלייה Grill) על חום מדיום Medium עם פלטת הגריל.
  • כשהמכשיר חם ואומר להכניס את האוכל - מכניסים את הנתח כשהשומן כלפי מטה.
  • אם יש לכם מדחום אני ממליצה להשתמש בפונקציה הזו, אפשר כמובן גם בלי. צולים את הנתח כ30-40 דקות, באמצע הופכים. אם משתמשים במדחום - צולים עד 60 מעלות, ב30 מעלות הופכים את הנתח.
  • מוציאים את נתח הפיקניה מהנינג׳ה ונותנים לו לנוח כ10 דקות לפני שפורסים אותו.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים