נתח פיקניה בנינג’ה גריל - מתכון לגוש פיקניה
דף הבית » נתח פיקניה בנינג’ה גריל – מתכון לגוש פיקניה
מתכון קל וטעים לנתח פיקניה בנינג’ה גריל עם מרינדה מצוינת מ4 מרכיבים. פיקניה שיוצאת עסיסית וטעימה בנינג׳ה בלי הרבה התעסקות.
אהבתם? שתפו את המתכון 🙂
נתח פיקניה בנינג’ה גריל - מתכון לגוש פיקניה
זמן הכנה
3 דקות
זמן בישול
כ30-40 דקות
סוג אוכל
בשרי
רמת קושי
קל
מצרכים
נתח פיקניה
3/4 כוס שמן זית
ארבע כפות דבש
מלח גס
פלפל גרוס
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה שמן זית, דבש, מלח ופלפל.
- מורחים על נתח הפיקניה היטב וממש מעסים את המרינדה על הבשר.
- מחממים את הנינג’ה על מצב גריל (צלייה Grill) על חום מדיום Medium עם פלטת הגריל.
- כשהמכשיר חם ואומר להכניס את האוכל - מכניסים את הנתח כשהשומן כלפי מטה.
- אם יש לכם מדחום אני ממליצה להשתמש בפונקציה הזו, אפשר כמובן גם בלי. צולים את הנתח כ30-40 דקות, באמצע הופכים. אם משתמשים במדחום - צולים עד 60 מעלות, ב30 מעלות הופכים את הנתח.
- מוציאים את נתח הפיקניה מהנינג׳ה ונותנים לו לנוח כ10 דקות לפני שפורסים אותו.