עוגת קרמבל תפוחים פרווה - מתכון בצק פירורים לקרמבל

עוגת קרמבל תפוחים טעימה וקלה להכנה. מתכון בצק פירורים לקרמבל שמכינים בקערה, בלי הרבה מרכיבים וכלים מיותרים.
עוגה מבצק קרמבל שאפשר לשלב עם כל פרי שתבחרו 🙂

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

עוגת קרמבל תפוחים פרווה - מתכון בצק פירורים לקרמבל

זמן הכנה

10 דקות

זמן בישול

45 דק

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 4 כוסות קמח

  • כוס סוכר

  • כוס שמן

  • שקית אבקת אפייה

  • 2 ביצים

  • 200 גרם רסק תפוחים

  • חצי כוס מיץ תפוחים ללא תוספת סוכר

  • כף קינמון

  • שקית סוכר וניל

  • תפוח מתוק

הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה קמח, סוכר, שמן ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת ומניחים בצד (זה יהיה הקרמבל מעל העוגה).
  • מוסיפים לתערובת שנשארה בקערה ביצים, רסק תפוחים, מיץ תפוחים, קינמון וסוכר וניל. מעבירים לתבנית עוגה.
  • בעזרת קולפן מקלפים את קליפת התפוח, פורסים ומסדרים על תערובת העוגה.
  • מעל מפזרים את התערובת הפירורית ששמרנו בצד.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים