עוגת קרמבל תפוחים פרווה - מתכון בצק פירורים לקרמבל
דף הבית » עוגת קרמבל תפוחים פרווה – מתכון בצק פירורים לקרמבל
עוגת קרמבל תפוחים טעימה וקלה להכנה. מתכון בצק פירורים לקרמבל שמכינים בקערה, בלי הרבה מרכיבים וכלים מיותרים.
עוגה מבצק קרמבל שאפשר לשלב עם כל פרי שתבחרו 🙂
אהבתם? שתפו את המתכון 🙂
עוגת קרמבל תפוחים פרווה - מתכון בצק פירורים לקרמבל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
45 דק
סוג אוכל
פרווה
רמת קושי
קל
מצרכים
4 כוסות קמח
כוס סוכר
כוס שמן
שקית אבקת אפייה
2 ביצים
200 גרם רסק תפוחים
חצי כוס מיץ תפוחים ללא תוספת סוכר
כף קינמון
שקית סוכר וניל
תפוח מתוק
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה קמח, סוכר, שמן ואבקת אפייה עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת ומניחים בצד (זה יהיה הקרמבל מעל העוגה).
- מוסיפים לתערובת שנשארה בקערה ביצים, רסק תפוחים, מיץ תפוחים, קינמון וסוכר וניל. מעבירים לתבנית עוגה.
- בעזרת קולפן מקלפים את קליפת התפוח, פורסים ומסדרים על תערובת העוגה.
- מעל מפזרים את התערובת הפירורית ששמרנו בצד.
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.