עוגת ביסקוויטים קלאסית, פשוטה, חלבית - מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה

עוגת ביסקוויטים קלאסית כקינוח, פשוטה וטעימה. אפשר להכין אותה בגרסה חלבית או פרווה.
מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה ומהירה עם כמה אופציות לציפוי.
בסיס הביסקוויטים יוצר מרקם קראנצ’י בעוד שקרם השמנת מוסיף גימור חלק וקרמי. במינימום זמן ומאמץ, בלי צורך באפייה נקבל עוגת ביסקוויטים טעימה במיוחד.

ציפוי לעוגת ביסקוויטים
יש כמה אופציות לצפות עוגת ביסקוויטים, אבל אפשר באמת להתפרע ולהוסיף דברים שאוהבים. למשל, רוטב שוקולד, פירות, עוגיות, שוקולד מגורד, אותיות משוקולד, עיטורי קצפת בצבעים.

אז שנעבור למתכון? 😉

עוגת ביסקוויטים קלאסית, פשוטה, חלבית - מתכון לעוגת ביסקוויטים קלה

זמן הכנה

10 דקות

זמן אפייה

0 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • לעוגה
  • 1.5 שרוולים עוגיות פתיבר

  • 2 כוסות חלב

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ״ל סך הכל)

  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל

  • אפשרויות לציפוי -
  • מעט שוקולד מריר מגורד

  • רוטב שוקולד - חבילת שוקולד מריר + חצי מיכל שמנת מתוקה (125 מ״ל)

הוראות הכנה

  • בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת תפוחה ויציבה.
  • שופכים מעט חלב לקערית. טובלים בחלב עוגיית פתיבר ומסדרים בתבנית. בקצוות התבנית שמים עוגיות פתיבר ששברנו בקצה מעט. חשוב שכל התחתית תהייה שכבה אחידה שמכסה את כל התבנית.
  • מעבירים חצי מהקצפת שהכנו לתבנית מעל שכבת הפתיבר ומשטחים.
  • יוצרים עוד שכבת עוגיות פתיבר טבולות בחלב ממש כמו השכבה הראשונה, שכבה אחת שמכסה הכל.
  • מעבירים את הקצפת שנותרה ומשטחים בצורה ישרה ככל האפשר.
  • ציפוי העוגה
  • אופציה ראשונה - לשטח את הקצפת לשכבה חלקה ולהגיש.
  • אופציה שנייה - לגרד שוקולד מריר מעל העוגה.
  • אופציה שלישית - רוטב שוקולד
  • אופציות נוספות - אפשר באמת להתפרע ולהוסיף דברים שאוהבים. למשל, פירות, אותיות משוקולד, עיטורי קצפת בצבעים.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים