אפרול שפריץ מתכון - איך מכינים קוקטייל אפרול שפריץ

אפרול שפריץ הוא משקה איטלקי העשוי מפרוסקו, אפרול, סודה וקרח. יש לו טעם מעט מר בגלל האפרול ויש לו תו הדרים נחמד מקליפת התפוז.
אני אוהבת להגיש אותו עם תוספת פרוסת תפוז או קישוט בעלי נענע.

השארתי לכם 2 מתכונים קלים –
מתכון לכוס קוקטייל ומתכון לקערת קוקטייל.

אפרול שפריץ מתכון - כוס קוקטייל

זמן הכנה

3 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

איך מכינים קוקטייל אפרול שפריץ?

מצרכים

  • 30-60 מ״ל אפרול (לפי החוזק שרוצים)

  • פרוסקו או יין לבן מבעבע

  • סודה

  • קרח

  • *אופציה - להוסיף פלח או פרוסת תפוז לקישוט

הוראות הכנה

  • ממלאים כוס קוקטייל בקרח.
  • מוזגים לכוס את הפרוסקו או היין הלבן המבעבע עד לחצי הגובה.
  • מוסיפים את האפרול ואת הסודה כמעט עד הסוף.
  • אם רוצים מוסיפים פלח או פרוסת תפוז ומערבבים מעט עם כפית ארוכה.

הערות

    אפרול שפריץ מתכון - קערת קוקטייל

    זמן הכנה

    5 דקות

    זמן בישול

    0 דקות

    סוג אוכל

    פרווה

    רמת קושי

    קל

    איך מכינים אפרול שפריץ בקערה

    מצרכים

    • 3/4 בקבוק אפרול

    • בקבוק סודה

    • בקבוק פרוסקו או יין לבן מבעבע

    • 2 תפוזים

    • קרח

    הוראות הכנה

    • שוטפים היטב ופורסים את התפוזים (לא משתמשים בחלקים החיצוניים). לאחר מכך מעבירים אותם למיכל בו נכין את הקוקטייל - כלי או קערה.
    • נוסיף את הפרוסקו או היין הלבן המבעבע, את האפרול ואת הסודה.
    • נערבב ונטעם, ניתן לחזק את הקוקטייל להוסיף עוד אפרול.
    • מוסיפים קרח ממש שנייה לפני שהאורחים מגיעים, כדי שהקרח לא ימס מהר ולא ימהל את הקוקטייל.

    הערות

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      רוצה לקבל מתכונים למייל?

      מתכונים אחרונים