וודקה ארטיק - 4 מתכוני ארטיק עם אלכוהול

כמה סוגים של ארטיק עם אלכוהול שהכנתי למסיבת רווקות של חברה טובה, יצא הצגה!
בטח אתם כבר יודעים שוודקה לא קופאת, אז חיפשתי איך להכין ארטיק עם וודקה. ועכשיו אני משתפת אתכם.

מתכוני ארטיק עם אלכוהול למסיבה, לחתונה ולאירוח מושקע –
ארטיק וודקה ודובוני גומי
ארטיק שמפנייה ואבטיח
ארטיק מוחיטו עם פירות יער
ארטיק/גלידה פינה קולדה

ארטיק וודקה עם דובוני גומי

זמן הכנה

5 דקות

זמן הקפאה

8 שעות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • דובוני גומי (5-7 לכל ארטיק)

  • וודקה

  • ספרייט

  • תבנית לארטיקים

הוראות הכנה

  • מכניסים את דובוני הגומי לקערת זכוכית.
  • שופכים וודקה עד לכיסוי דובוני הגומי, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. נותנים להם לספוג את האלכוהול לפחות חצי שעה (מומלץ לילה שלם).
  • מעבירים בין 5 ל7 דובוני גומי שהושרו בוודקה לתבנית ארטיקים.
  • מוסיפים ספרייט לתבנית הארטיקים עם דובוני הגומי כמעט עד הסוף.
  • סוגרים את התבנית בעזרת המכסה שלה ומכניסים מקלות עץ כמעט עד הסוף.
  • מכניסים להקפאה לפחות 8 שעות.

הערות

    ארטיק שמפנייה ואבטיח

    זמן הכנה

    5 דקות

    זמן הקפאה

    12 שעות

    סוג אוכל

    פרווה

    רמת קושי

    קל

    בקבוק שמפנייה מספיק ל15 ארטיקים.

    מצרכים

    • שמפנייה ורודה שקופה

    • אבטיח

    • תבנית לארטיקים

    הוראות הכנה

    • פורסים מעט אבטיח לקוביות קטנות.
    • מכניסים את קוביות האבטיח לתבנית הארטיקים עד לחצי מהגובה.
    • מוסיפים מהשמפנייה הורודה וממלאים את תבניות הארטיקים כמעט עד הסוף.
    • סוגרים את התבנית בעזרת המכסה שלה ומכניסים מקלות עץ כמעט עד הסוף.
    • מכניסים להקפאה לפחות 12 שעות.

    הערות

      ארטיק מוחיטו ופירות יער

      זמן הכנה

      5 דקות

      זמן הקפאה

      8 שעות

      סוג אוכל

      פרווה

      רמת קושי

      קל

      מתכון 12 ארטיקים.

      מצרכים

      • 2 כפיות סוכר

      • לימון

      • חופן נענע

      • כוס וחצי רום

      • 3 כוסות ספרייט

      • פירות יער קפואים

      • תבנית לארטיקים

      הוראות הכנה

      • שוטפים וקוצצים את הנענע ומעבירים לקערה.
      • סוחטים את הלימון לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב.
      • מוסיפים את הרום והספרייט, מערבבים וטועמים.
        אפשר לטעום ולתקן טעמים - להוסיף ספרייט כדי להוסיף מתיקות או להוסיף רום כדי לחזק את המשקה.
      • שמים את פירות היער הקפואים בתבנית ארטיקים ובעזרת מצקת נעביר את המוחיטו לתבנית הארטיקים.
      • סוגרים את התבנית בעזרת המכסה שלה ומכניסים מקלות עץ כמעט עד הסוף.
      • מכניסים להקפאה לפחות 8 שעות.

      הערות

        ארטיק פינה קולדה

        זמן הכנה

        5 דקות

        זמן הקפאה

        12 שעות

        סוג אוכל

        פרווה

        רמת קושי

        קל

        מספיק ל9-10 ארטיקים.

        מצרכים

        • 200 מל חלב קוקוס

        • 500 מל מיץ אננס

        • 200 מל רום

        • תבנית לארטיקים (רצוי תבנית גמישה מסיליקון)

        הוראות הכנה

        • מערבבים בקערה את חלב הקוקוס, מיץ האננס והרום.
        • אפשר לטעום ולתקן טעמים - להוסיף מיץ אננס כדי להוסיף מתיקות או להוסיף רום כדי לחזק את המשקה.
        • בעזרת מצקת נעביר את הקוקטייל לתבנית הארטיקים.
        • סוגרים את התבנית בעזרת המכסה שלה ומכניסים מקלות עץ כמעט עד הסוף.
        • מכניסים להקפאה לפחות 12 שעות.

        הערות

        • בגלל קרם הקוקוס המרקם הוא יותר גלידה מאשר ארטיק, לשים לב שצריך להוציא מהמקפיא ישר לפני שאוכלים כי אחרת הוא נמס ממש מהר.

        2 תגובות

        כתיבת תגובה

        האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

        רוצה לקבל מתכונים למייל?

        מתכונים אחרונים