סנגריה חמה עם תפוחים - מתכון לסנגריה חמה - איך מכינים סנגריה

סנגריה חמה עם תפוחים מתכון קל, טעים ומושלם להגשה בכל אירוע בחורף.
אז אם אתם מחפשים משקה ייחודי וטעים כדי להוסיף קצת טעם למפגש הבא שלכם, סנגריה היא שילוב של יין מבושל עם תפוחים ואגסים בתוספת של מעט תבלינים.
לפניכם מתכון לסנגריה מפנקת עם פירות.

סנגריה חמה עם תפוחים - מתכון לסנגריה חמה - איך מכינים סנגריה

זמן הכנה

5 דקות

זמן בישול

15 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • בקבוק יין אדום

  • 2 מקלות קינמון

  • חצי כפית אבקת קינמון

  • 2 כפות סוכר

  • מעט אגוז מוסקט

  • תפוז

  • אגס

  • 2 תפוחים

הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את האגס והתפוחים וחותכים לקוביות.
  • נחמם על אש בינונית סיר ואליו נמזוג את בקבוק היין.
  • נסחט את התפוז ונוסיף לסיר.
  • נוסיף את כל התבלינים - מקלות קינמון, אבקת קינמון, סוכר, אגוז מוסקט ומערבבים.
  • מוסיפים לסיר את חתיכות האגס והתפוחים.
  • מבשלים עם מכסה כרבע שעה על מבלי להגיע לרתיחה (כדי למנוע התנדפות של אלכוהול).
  • מקררים מעט ומגישים חם.

הערות

  • מומלץ להגיש בחורף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצה לקבל מתכונים למייל?

מתכונים אחרונים