עוגיות בראוניז מושלמות - מתכון לעוגיות שוקולד בראוניז קלות וטעימות

עוגיות בראוניז בכמה דקות של עבודה, עוגיות שוקולד מושלמות וממכרות. עוגיות רכות ונימוחות מבפנים עם טעם משגע של בראוניז.
שימו לב, העוגיות תמיד מתחסלות אצלנו, אז אני ממליצה מראש להכין כפול 🙂

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

עוגיות בראוניז מושלמות - מתכון לעוגיות שוקולד בראוניז קלות וטעימות

זמן הכנה

10 דקות

זמן אפייה

14 דקות

סוג אוכל

חלבי

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר

  • 50 גרם חמאה

  • 2 ביצים

  • 3/4 כוס סוכר

  • כף קקאו

  • 2/3 כוס קמח

  • כפית אבקת אפייה

  • קורט מלח

  • חצי כוס שבבי שוקולד ציפס (או שוקולד קצוץ)

הוראות הכנה

  • שוברים את השוקולד המריר לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה.
  • מחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס.
  • מקציפים במיקסר עם וו בלון ביצים וסוכר כ5 דקות עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • מוסיפים את השוקולד והחמאה לקציפת הביצים והסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים גם את החומרים היבשים - הקקאו, הקמח, אבקת האפייה והמלח. מערבבים עד לאיחוד כל החומרים.
  • מוסיפים את שבבי השוקולד ציפס ובתנועות של קיפול מאחדים עם הבלילה.
  • על תבנית של תנור מסדרים נייר אפייה, בעזרת כך גלידה (או דף רגילה), יוצרים מן כדור של הבלילה ומניחים על נייר האפייה. שימו לב להשאיר רווח בין העוגיות.
  • מחממים תנור על מצב אפייה על 175 מעלות ואופים כ14 דקות. העוגיות יוצאות רכות, ולאחר האפייה צריך לתת להן זמן של צינון בו הן מתייצבות.

הערות

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים