איך מכינים מוחיטו - מתכון למוחיטו בקערה

מוחיטו הוא קוקטייל קלאסי ואהוב על בסיס רום, לימונים וספרייט או סודה.
אם שאלתם את עצמכם איך מכינים מוחיטו, הכנתי לכם מתכון למוחיטו בקערה קל ופשוט, שירים כל מפגש, מסיבה או אירוע.

אהבתם? שתפו את המתכון 🙂

מתכון מוחיטו - איך מכינים מוחיטו

זמן הכנה

5-10 דקות

זמן בישול

0 דקות

סוג אוכל

פרווה

רמת קושי

קל

מצרכים

  • 6 לימונים

  • 20-30 עלי נענע

  • כוס וחצי רום בהיר

  • 6 כפיות סוכר

  • 3 כוסות ספרייט

  • קרח

הוראות הכנה

  • שוטפים את הלימונים ופורסים אותם לפרוסות עם הקליפה.
  • מוציאים מפרוסות הלימון את הגרעינים וחותכים כל פרוסת לימון ל6 חלקים ומכניסים לקערה בה נגיש את המוחיטו.
  • שוטפים היטב את עלי הנענע ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את הסוכר לקערה ומועכים את כל המרכיבים ביחד, אפשר בעזרת כף או בעזרת תחתית של כוס עבה.
  • מוסיפים קרח לקערה ועל הקרח שופכים את הרום.
  • מוסיפים את הספרייט, מערבבים היטב וטועמים.
  • אפשר להוסיף עוד רום כדי לחזק את האלכוהול או להוסיף עוד ספרייט כדי שהמוחיטו יצא פחות חזק.

הערות

    מתכונים נוספים שיוכלו לעניין אותך

    כתיבת תגובה

    האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

    רוצה לקבל מתכונים למייל?

    מתכונים אחרונים